Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Kullsta
Kullsta

Välkommen till Kullsta förskola

Förskolan Kullsta ligger i norra Nynäshamn med vacker och utforskande natur i närområdet.

Förskolan bedriver en transdisciplinär verksamhet, det vill säga ämnesöverskridande. Utbildningen erbjuder olika uttrycksformer som bild, form, dans och lek i en inspirerande inom och utomhusmiljö. Alla barn erbjuds utevistelse minst en gång om dagen på förskolans gård eller närliggandes skogsområde.
Pedagogerna arbetar språkstimulerande, med matematik, naturvetenskap och teknik i olika stunder, projekt och i många rutinsituationer under barnens hela vistelsetid på förskolan.

  • Åtgärder på gymnasiet och Vanstaskolan ska trygga inomhusmiljön
    En färsk undersökning av Nynäshamns gymnasium där även Backlura förskola ligger och Vanstaskolan årskurserna F-3 visar att skolorna har fuktskador i fasaderna. För att trygga inomhusmiljön kommer olika åtgärder att vidtas inom kort.
  • Digital lärplattform till skola och förskola
    Nynäshamns kommun har upphandlat den digitala lärplattformen Vklass till alla skolor. Syftet är bland annat att förbättra kommunikationen mellan skolan och hemmet och att underlätta lärarnas administrativa arbete.
  • Utvecklingsdagar 15-16/8 Ht 2019
    Utvecklingsdagar (fd Planeringsdagar) är inbokade för höstterminen. Datumen Torsdag den 15:e och Fredag den 16:e Augusti är förskolan stängd.


Aktuellt på Kullsta förskola

Hitta till länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterKullsta förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp