Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
Campus Nynäshamn
Campus logotyp
Campus Nynäshamn

Välkommen till ett nytt år och välkommen till oss på Campus Nynäshamn

Vi är det självklara valet för vuxenutbildning, yrkeshögskola och högskola. Med våra utbildningar utvecklas du som människa och yrkesperson. Vi erbjuder utbildningar som leder till jobb och vi finns i Nynäshamn.

Du kan via vårt kursutbud skaffa dig gymnasiekompetens och behörigheter till högskolan. Du kan också studera på yrkeshögskolan eller högskolan via vårt lärcentrum. Hos oss finner du ett brett utbildningsutbud på olika nivåer. Alla våra utbildningar är avgiftsfria och studiemedelsberättigade.

Vi är stolta över vårt nya namn Campus Nynäshamn

Namnet NKC har varit förvirrande och förkortningen av tre bokstäver vilseledande i första hand för de studeranden men även i kontakt med myndigheter, akademier och näringslivet. Att byta namn till Campus Nynäshamn underlättar nu våra samarbeten med externa parter. Ordet ”Campus” signalerar bland annat vuxnas lärande och Nynäshamn anger platsen.

Samarbete mellan utbildning och näringsliv

Namnet Campus Nynäshamn kommer även underlätta genomförandet av det helfinansierade projektet från Europeiska socialfonden, APL Nynäs, vars syfte är att i tre år etablera ett nära samarbete mellan utbildning och näringsliv. Just i detta skede är det särskilt gynnsamt att ha ett namn som tydligt signalerar vilka vi är och vart vi är på väg.

– Man kan aldrig veta vart resan slutar men vi vet att den börjar hos oss på Campus Nynäshamn, brukar vår rektor Anneli Sahlin alltid säga.

Så vill du förverkliga dina drömmar, delta i möten där du utvecklas i ditt lärande och formar din egen framtid? Då har du kommit rätt.

Välkommen till Campus Nynäshamn!

Text: Anna Moore

Sidan granskad 2020-01-10

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp