Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Telegrafen börjar ta form

Den nya stadsdelen Telegrafen börjar ta form. Glommen & Lindberg och Nynäshamnsbostäder är först ut med nya bostäder.

I norra Nynäshamn pågår nu byggnationen av den nya stadsdelen Telegrafen. När området är färdigt ska det rymma arbetsplatser, verksamheter och cirka 1200 nya bostäder.

Första hyresgästerna har flyttat in i Utsikten

Hösten 2018 flyttade de första hyresgästerna in i Glommen & Lindbergs projekt Utsikten. Det är en tidigare konferensbyggnad som nu omvandlas till flerbostadshus med nya lägenheter om 1-3 rum och kök. I den första etappen har 50 lägenheter färdigställs och nu pågår byggnationen av Utsiktens andra etapp. Det blir ytterligare 65 lägenheter om 1-3 rum och kök och beräknad inflytt är hösten 2019. 

Så småningom kommer även en kommunal förskola att öppna i byggnaden och planering pågår också för vad övriga ytor ska användas till.

Hus på Nynäsvägen inflyttningsklart till sommaren

Även det nya bostadshuset utmed Nynäsvägen mellan Industrivägen och Bryggargatan börjar bli klart. Det är Nynäshamnsbostäder som bygger 94 nya hyresrätter om 1-4 rum och kök. Nynäshamnsbostäder har startat förmedlingen av bostäderna och intresset är mycket stort. Här beräknas de första hyresgästerna kunna flytta in under sommaren 2019.

Mer information hittar du hos Glommen & Lindberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Nynäshamnsbostäderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  

Sidan granskad 2019-11-08

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp