Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Skolmat och matsedel

Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

Nästan alla skolor och förskolor i kommunen har ett eget  tillagningskök där maten lagas på plats. Det är endast tre skolor och en förskola som inte har ett fullt utrustat kök utan de får sin mat levererad från ett tillagningskök.  I äldreomsorgen finns det två tillagningskök. Under rubriken Dokument finns  förskolornas matsedel för utskrift i pdf. Grundskolans och Gymnasiets matsedel finn i Appen under respektive skola.

Gästkock på besök

Cykelskogens förskola fick en dag förstärkning av kocken Mattias. Tillsammans med Jullan och Pam som arbetar i köket på förskolan tillagade han fisksoppa med grönsaker, lax, sej, laktosfri mjölk och creme fraiche. Till soppan serverades nybakat bröd och salladstallrik.  Under bildgalleri (i vänstra menyn) kan du se fler bilder från Cykelskogens kök.
Pam, Mattias och Jullan
Logotyp app för skolmat

Se skolmatsedel i mobilen

Du kan se skolmatsedeln i din smartphone. Appen laddas ner helt gratis från respektive appbutik och installeras enkelt och automatiskt i din smartphone. Sök bara efter "Skolmaten" och följ instruktionerna.

För mer information om appen: www.dinskolmat.se länk till annan webbplats

Sidan granskad 2019-09-23

Sidansvarig:

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

Kommunens logotyp