Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Kultur

Vill du hålla på med bild, musik, dans och drama ska du välja det här temat. Här kommer vi att göra en massa spännande saker.

Vi kommer jobba med skapande verkstad, musik och en teaterföreställning på Konstpoolen och Kulturskolan. Tyvärr finns inga lediga platser för tillfället.

Fakta

Plats

Konstpoolen i Nynäshamn som bas och samlingspunkt. Två dagar i veckan går vi till Kulturskolan. Gruppen samlas varje dag där fritidspersonal och ledare tar emot och finns till hands.

Startdatum

14 augusti 2017, dag och tid kommer.

Tid

Varje vardag mellan klockan 14.00 och 17.00 samt andra tider under loven. Du kommer att få ett terminsschema med de olika aktiviteterna när du börjar.

 

Bildspel från bild och musik

Här visas några bilder från pågående termin. Välj att stega dig fram per bild eller Starta bildspel till höger om bilden.

Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa

Konst och musik på Konstpoolen 

Tre dagar i veckan finns verksamheten på Konstpoolen i Nynäshamn. Där ägnar vi oss åt skapande konst och musik. Vi jobbar med inspiration och kreativitet och får möjlighet att testa olika material och idéer. Målet är att hitta egna projekt att jobba vidare med.

Du får till exempel prova på staffli måleri, skulptur, graffiti, manga, foto och fi lm. Inom musiken jobbar vi med att utveckla din musikalitet och ditt självförtroende. För det mesta jobbar vi i grupp. Det finns även möjlighet att jobba med egna mindre projekt i mindre grupper. Exempel på aktiviteter är sång, kör, rytmik, rörelse, skriva egna låtar samt musik och drama.

Drama, musik och dans på Kulturskolan

Två dagar i veckan är vi på Kulturskolan och jobbar med en dramaföreställning. Här finns möjlighet att få prova olika roller både på och runt scenen. Du får göra dramaövningar, jobba med improvisation, dans och musik. Ofta utgår vi från en rollfigur eller en berättelse som vi själva hittar på. Sedan utformar vi gemensamt en scenproduktion där du som elev är skådespelare, sångare, musiker och dansare. Vi kan även arbeta med utgångspunkt från litteratur, film eller ett färdigt pjäsmaterial.

Arrangör: Konstartera samordnar de olika aktiviteterna i samarbete med ABF, Kulturskolan och Prima Mathilda.

Kontaktperson

Maria Oscarsson, Konstartera och Konstpoolen,
telefon 08-711 77 88
E-post:  info@konstartera.se
Webb: www.konstartera.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och www.konstpoolen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan granskad 2017-10-06
Sidansvarig: Fredrik Nordensson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp