Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Semestervikarier 2017

Om du vill du ha ett meningsfullt arbete i sommar där du både får arbeta med hjärna och hjärta inom några av kommunens viktigaste områden ska du söka dig till Nynäshamns kommuns Bemanningscentrum. Vi söker just nu ett 30-tal semestervikarier till flera av våra arbetsplatser.

Jobba på bemanningscentrum

Undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och boendestödjare

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till alla våra äldreboenden och hemtjänsten, boendestödjare till personer med funktionsnedsättning som bor i egen bostad eller gruppboende samt personliga assistenter.

För arbete som undersköterska krävs en slutförd gymnasieutbildning med inriktning mot omvårdnad eller motsvarande utbildning inom vård och omsorg. För arbete som vårdbiträde, personlig assistent och boendestödjare söker vi i första hand dig som har minst 1 år på omvårdnadsprogrammet alternativt en avslutad gymnasieutbildning med annan inriktning (2-3 år) i kombination med erfarenhet av vård och omsorgsarbete.

För samtliga befattningar gäller att du som söker är beredd arbeta med både hjärta och hjärna som verktyg för att åstadkomma bästa möjliga omsorg. Du har god kommunikationsförmåga samt ett trevligt och artigt sätt. Omsorgsarbete kräver en väl utvecklad förmåga att lyssna in behov och önskemål, engagemang och inlevelseförmåga samt servicekänsla. Du måste vara minst 18år och för arbete inom hemtjänsten och Boendestödet krävs körkort B och god körvana.

Läs mer och ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kock/ekonomibiträden

Huvudinriktningen på tjänsten är att arbeta som mot kommunens kostverksamheter. Jobbet som kock/ekonomibiträde är mycket varierande och innebär arbete i såväl större tillredningskök (skolor eller äldreboende) såväl som i de mindre köken på kommunens förskolor.

För arbete som kock söker vi Dig som har en 3-årig gymnasial eller eftergymnasial restaurangutbildning, eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet.

För arbete som ekonomibiträde krävs att du har erfarenhet av arbete i köksmiljö. Vi söker dig som är positiv och konstruktiv samt tycker om omväxling och nya utmaningar. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Läs mer och ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan granskad 2017-07-05
Sidansvarig: Nilla Smedberg

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp