2017-05-08

Var med och lyft Nynäshamns mat- och dryckeskultur

Nynäshamns kulturvecka är sedan 2011 ett återkommande evenemang. Under årets kulturfest slår vi ett slag för lokal mat och dryck. Därför bjuder vi in Nynäshamns mat- och dryckesprofiler att medverka.

Målet med Nynäshamns kulturvecka är att få flera av kommunens invånare att upptäcka och använda kulturen, då kultur i form av konst, musik, dans med mera är välgörande för hälsan.

Bygger på lokalt engagemang

Kulturveckan har hittills varit årligen återkommande och planen är att fortsätta med det. Kulturveckan bygger på att kulturarrangörerna vill vara med och förhoppningen är att fler kommuninvånare, företag, föreningar och kulturorganisationer vill vara delaktiga.

Kommunen samordnar

Nynäshamns kommun skapar förutsättningar för kulturveckan genom att samordna aktiviteterna och marknadsföra aktiviteterna under veckorna. Kommunen betalar för projektledare och marknadsföring. De aktiviteter som sker under veckan finansierar och ansvarar kulturarrangörerna för.

Vill du veta mer eller medverka?

Är du intresserad av att veta mer eller vill du anmäla ditt evenemang till årets programblad? Hör av dig till projektledare Petra Garnås 073-731 60 51 eller pgretorik@icloud.com.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2017-05-08
Sidansvarig: Linnéa Gustavsson

Nynäshamns kommun 

Stadshusplatsen 1

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp