Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen

Näringslivsfunktionen på mässan Bo-Leva-Etablera

På årets stora mässa Bo-Leva-Etablera som inträffar 26-27 augusti finns Nynäshamns kommuns Näringslivsfunktion givetvis på plats. Kom och träffa oss där!

Nynäshamns kommuns Näringslivsfunktion är delaktig i flera aktiviteter under mässan Bo-Leva-Etablera.

I Nynäshamns kommuns monter på mässområdet i centrum representerar vi vår verksamhet. Där finns vi på plats större delen av fredagen och lördagen under mässans öppettider 10.00-18.00 respektive 10.00-16.00.

Som startskott för mässan arrangerar Näringslivsfunktionen "Morgonsoffan". På fredagen den 26 augusti klockan 10.00-12.00 samlas politiker, tjänstemän från Nynäshamns kommun samt lokala företagare på Stadshusplatsen för att diskutera aktuella frågor. Vi är väldigt glada över att Pernilla Warberg kommer att finnas på plats som moderator för samtalet . Kom dit och passa på att ställa din fråga!

Näringslivsfunktionen är även tillsammans med Företagarna, Arbetsförmedlingen och Stadskärneföreningen med och arrangerar Rekryteringstorget. På rekryteringstorget får du chans till personliga möten och en möjlighet att träffa många kandidater vid ett och samma tillfälle. Ett tidseffektivt upplägg – och dessutom kostnadsfritt för dig att ställa ut. Läs allt om Rekryteringstorget och anmäl dig på mässans webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Foto: Johan Gustafsson

Sidan granskad 2016-08-14
Sidansvarig: Linnéa Gustavsson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp