2016-11-17

Patrik Isestad blir kommunstyrelsens nya ordförande i Nynäshamn

Nu är det klart. Patrik Istestad (S) blir kommunstyrelsens nya ordförande i Nynäshamn. Beslutet togs vid kommunfullmäktiges sammanträde onsdag eftermiddag.

– Det känns omtumlande, spännande, rolig, hedersamt och ansvarsfull. Jag ser verkligen fram emot uppgiften att fortsätta utveckla Nynäshamn, säger Patrik Isestad (S).

43-åriga Patrik Isestad kommer närmast från uppdraget som ordförande i barn- och utbildningsnämnden i Nynäshamn. Han har även varit vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Nynäshamn samt ledamot i kommunfullmäktige i Järfälla under 1990-talet.

– Som ordförande i kommunstyrelsen vill jag bidra till ett ännu tryggare Nynäshamn. Det innebär bland annat att skapa förutsättningar så alla vuxna har ett arbete att gå till, våra äldre har en bra och värdefull ålderdom, barn och ungdomar har en bra och trygg skolgång och att skapa goda förutsättningar för det lokala näringslivet, säger Patrik Isestad.

Patrik Isestad tar över som kommunstyrelsens ordförande omgående. Han efterträder Anna Ljungdell (S) som lämnade sina politiska uppdrag i oktober.

Patrik Isestad fortsätter som barn- och utbildningsnämndens ordförande tills ny ordförande är utsedd.

Bilden är fri att använda. Var vänlig skriv foto Mattias Hansson/HGbild.

Följ Nynäshamns kommun på Twitter @Nynashamnkommun

---------------------------------------------------------------------------------------

För mer information kontakta:
Patrik Isestad (S), kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd i Nynäshamn, 076-125 80 60, patrik.isestad@nynashamn.se

Nynäshamn – där havet och livet möts.

Sidan granskad 2017-06-20
Sidansvarig: Åsa Eriksson

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.