Om kommunfullmäktige via webb-TV

Kommunfullmäktige sammanträder cirka tio gånger per år. Månaderna juli och augusti är det oftast uppehåll. Mötena är öppna för allmänheten och kan följas på plats i sammanträdeslokalen. Du kan även se dem i efterhand eftersom alla möten filmas.

Filmerna läggs ut senast under måndagen efter varje sammanträde.  Undantag sker när kommunfullmäktige har två sammanträden under samma vecka. Då blir publiceringen fördröjd med en dag.

För att sändningarna ska vara tittarvänliga är de uppdelade per ärende. Varje punkt på dagordningen har alltså en egen filmsekvens.

Se webb-TV i datorn, mobilen eller läsplattan

Du kan titta på fullmäktige i såväl läsplattan, mobiltelefonen som datorn.

Juserat protokoll som gäller

Filmerna läggs otfast ut innan protokollen är justerade. Det är alltid justerat protokoll som gäller.

Mötena är öppna för allmänheten

Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten. Du är välkommen att lyssna på åhörarplats i sammanträdeslokalen i Folkets hus.

Till vänster finns länk till sidan webb-TV-sändningar där de filmade fullmäktigemöten ligger.

Till vänster finns även länkar till dagordningar, kungörelser samt protokoll.

Filmerna från kommunfullmäktiges sammanträden visas inbäddat på webbplatsen via kommunens
Youtube-kanal för kommunfulmäktiges sammanträdenlänk till annan webbplats.

Sidan granskad 2017-11-21
Sidansvarig: Malin Söderlund