§ 134 Avsägelser och nyval

På grund av avsägelser inleddes mötet med att välja en ny vice ordförande för kommunfullmäktige.

Mikael Falk (SD) har den 17 juni 2016 inkommit med en avsägelse där han begärt entledigande som ersättare i socialnämnden.

Lars Herling (SD) har den 25 juni 2016 inkommit med en avsägelse där han avsäger sig uppdraget som ledamot i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Erika Köster (M) har den 23 augusti 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som ledamot i barn och utbildningsnämnden.

Kristina Lundstedt (KD) har den 25 augusti 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som ersättare i kommunfullmäktige.

Patrik Olofsson (V) har den 25 augusti 2016 inkommit med en avsägelse där han avsäger sig uppdraget som ersättare för Vänsterpartiet i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden och i Nynäshamns-bostäder.

Kristina Lundstedt (KD) har den 25 augusti 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som ersättare i barn och utbildningsnämnden.

Yvonne Lundin (S) har den 28 augusti 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som vice ordförande samt ledamot i kommunfullmäktige.

Clarence Linde (SD) har den 7 september inkommit med en avsägelse där han avsäger sig uppdraget som ersättare i miljö-och samhällsbyggnadsnämnden med omedelbar verkan.

Miriam Irene Malm (V) har den 8 september 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som oppositionsråd för Vänsterpartiet i Nynäshamns från och med den 16 november 2016.

Emilia Walk Johansson (MP) har den 25 augusti 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som ledamot i barn- och utbildningsnämnden.

Gabriella Sloot (V) har den 8 september 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som ersättare i kommunfullmäktige.

Sandra Piedrahita (V) har den 12 september 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdraget som ledamot i kommunfullmäktige.

Sandra Piedrahita (V) har den 12 september 2016 inkommit med en avsägelse där hon avsäger sig uppdrag som ledamot i socialnämnden.

Kommunfullmäktiges beslut

Alla avsägelser lades till handlingarna.

Whille Karlsson (S) valdes som ny vice ordförande i kommunfullmäktige efter Yvonne Lundin (S).

Dagordning

Vill du läsa ärendet i sin helhet gå till webbsidan Dagordning kommunfullmäktige 2013 med tillhörande tjänsteskrivelser.

Sidan granskad 2016-09-26
Sidansvarig: Malin Söderlund

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.