Fråga Maria Gard Günster (C)

Jag läser din fråga så fort som möjligt. Frågan och mitt svar kommer sedan att publiceras här på webbplatsen.

Jag svarar i första hand på frågor som rör mitt ansvarsområde, övriga frågor skickar jag vidare till den som ansvarar för frågan.

Eventuellt oseriösa eller kränkande frågor besvarar jag inte och kommer heller inte att publiceras.

Välkommen!
Maria Gard Günster

Vill du ställa en fråga till Maria Gard Günster som du inte vill ska publiceras här på webbplatsen kan du kontakta henne direkt.
Se kontaktuppgifter på Maria Gard Günsters kontaktsida.

Skriv gärna under med ditt namn

Du kan välja att uppge ditt namn eller en signatur vilken kommer att publiceras tillsammans med frågan. Anger du e-postadress kan du få svaret mejlat direkt samtidigt som det hanteras för publicering här på webbplatsen.

Om du skriver öppet med ditt namn ökar möjligheten till svar.

Sidan granskad 2017-03-02
Sidansvarig: Annie Skytt

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.