2018-02-12

Kom och lär dig mer om en marknad värd över 1,5 miljarder kronor

Vill du bli leverantör till kommunen eller någon annan offentlig aktör? Kanske har det stannar vid själva tanken om du upplevt affärsmöjligheten krånglig och svår. Kom då på våra seminarier och lär dig mer om hur du svarar på en offentlig upphandling. Ställ frågorna och få tipsen direkt från upphandlarna!

Under fyra tillfällen i mars och april arrangerar Upphandling Södertörn frukostseminarier i Nynäshamn och Haninge om att göra affärer med kommunen.

Seminarierna är uppdelade i två omgångar

Under det första tillfället går vi igenom grunderna i regelverket Lagen om offentlig upphandling (LOU). Vid det andra tillfället fördjupar vi oss i själva anbudsprocessen och ger tips på hur du praktiskt kan gå tillväga.

» Läs mer och anmäl dig här

Sidan granskad 2018-02-13
Sidansvarig: Linnea Gustavsson