2017-06-29

Trafikomläggningar under Nynäskalaset

Den 4-6 augusti arrangeras Nynäskalaset i Nynäshamn. Arrangemanget innebär vissa avstängningar och omläggningar i trafiken.

Publik på en konsert under Nynäskalaset

Foto: Johan Gustavsson.

Den 4-6 augusti arrangeras musikfestivalen Nynäskalaset i Svandammsparken i Nynäshamn. I samband med festivalen kommer vissa gator, vägar och parkeringar att stängas av.

• Parkeringen vid Nynäshamns station är avstängd måndag 31 juli kl. 07.00 till och med förmiddag tisdag 8 augusti.

• Busshållplatserna vid Nynäshamns station flyttas till Järnvägsgatan i höjd med restaurang Järnet.

• Järnvägsgatan sträckningen mellan Centralgatan och Frejgatan är avstängd för trafik fredag 4 augusti kl. 07.00 till söndag 6 augusti kl. 21.00. Boende utmed sträckan kommer att få åka till/från sina fastigheter. Övrig trafik leds om via Centralgatan-Idunvägen-Heimdalsvägen-Frejgatan.

• Parkeringsförbud råder på parkeringsplatserna på Järnvägsgatan vid restaurang Järnet.

Kollektivtrafik

För information om kollektivtrafik under Nynäskalaset besök sl.se.länk till annan webbplats

Parkeringar i Nynäshamn

Information om parkeringar i Nynäshamns stad.

Om Nynäskalaset

Nynäskalasetlänk till annan webbplats är en festival som anordnas i Svandammsparken i Nynäshamn den 4-6 augusti. Under tre dagar i augusti blir det livemusik, mat, dryck och underhållning för hela familjen. Nynäskalaset arrangeras av Kalasproduktion AB. Nynäshamns kommun är en av sponsorerna till festivalen.

Sidan granskad 2017-08-07