2017-06-29

Förändringar för pendeltågstrafiken

Det är förändringar för pendeltågstrafiken 29 juni – 10 juli. Under den tiden uppmanar Storstockholms lokaltrafik (SL) resenärer från Nynäshamn att ta tunnelbanan från Farsta strand.

Pendeltåg vid station.

Störningarna beror på arbetet med Stockholms nya pendeltågstunnel och öppnandet av de nya pendeltågsstationerna Stockholm City och Stockholm Odenplan.

Förändringarna för trafiken gäller bland annat sträckan Stockholm central - Älvsjö som stängs av under dagtid. Då uppmanas alltså resenärer från Nynäshamn att ta tunnelbanan från Farsta strand.

På SL:s webbplats finns mer informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om förändringarna för pendeltågstrafiken.

Sidan granskad 2017-07-27