2017-06-28

Velothon 2017 till Nynäshamn

Cykeltävlingen Velothon kommer även i år att passera Nynäshamn. Tävlingen äger rum den 10 september och medför trafikavstängningar i hela kommunen.

Två cyklister i närbild.

Cykeltävlingen Velothonlänk till annan webbplats hålls söndag den 10 september. Bansträckningen är Stockholm-Nynäshamn-Stockholm. Tävlingen innebär trafikavstängningar i hela kommunen samt på väg mot Stockholm och Södertälje.

Information om trafikavstängningar i samband med Velothon 2017.länk till annan webbplats

Arrangörerna ansvarar för loppet och trafiken

Tävlingen arrangeras av Ironman. De ansvarar för hantering av trafik, funktionärer och kommunikation. Nynäshamns kommun har dock nära kontakt med arrangörerna bland annat när det gäller trafikfrågor.

Sidan granskad 2017-08-16