2016-12-06

Temafritids startar i Sorunda

Temafritids startar vårterminen 2017 i Sorunda för elever i årskurs 4-6 med nya aktiviteter som dans, yoga, skapande spel och litteratur med Harry Potter-tema.

Två gånger i veckan är det dans i Sorunda bygdegård och en gång i veckan yoga i bygdegården. På onsdagar hålls litteratur med Harry Potter-tema i Sorunda bibliotek och på fredagar skapande spel i biblioteket kring kort- och brädspel och eleverna får även prova att skapa egna dataspel.

Lördagen den 10 december går det att prova på dans klockan 13.00 och yoga klockan 13.45 i Sorunda bygdegård.

Läs om fler tillfällen att prova Temafritids.

Parallellt med fritidshem

Temafritids äger rum parallellt med skolornas fritidshem. Det finns även fritidsaktiviteter som är öppna även för elever som inte valt fritidsomsorg, som bad och lek i Ösmo simhall på onsdagar mellan klockan 14.00 och 16.30.

Läs mer om Temafritids.

Text: Ida Norrström