2016-11-24

Bussar ersätter pendeltåg 3-5 december

Helgen 3-5 december är pendeltågstrafiken till och från Nynäshamn inställd eftersom Trafikverket kopplar in det nya dubbelspåret mellan Tungelsta och Hemfosa. Bussar ersätter tågen.

Följande gäller för helgen 3-5 december:

• Från lördag 3 december klockan 3 till natten mot måndag 5 december klockan 3 är pendeltågstrafiken mellan Nynäshamn och Västerhaninge i båda riktningarna inställd. Bussar ersätter pendeltågen.
  • Bussar ersätter även tågen mot Nynäshamn med avgångstid 7.11 från Västerhaninge perioden 29 november – 2 december på grund av förberedande arbeten.

Söndag morgon 4 december är pendeltågstrafiken inställd även sträckan Stockholm central och Årstaberg. På Storstockholms lokaltrafiks webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns mer information om avstängningarna och ersättningstrafiken.

Sidan granskad 2017-03-30