2016-08-29

Se bilder från helgens mässa

Fredag och lördag 26-27 augusti hölls mässan Bo-Leva-Etablera i Nynäshamn. Här kan du se några bilder från mässan.

Politiker, tjänstemän och företagare sitter i en soffa på Stadshusplatsen och diskuterar.

Mässan startade med bland annat frukostmötet Morgonsoffan som Nynäshamns kommun var värd för. Politiker, tjänstemän och företagare diskuterade aktuella näringslivsfrågor.

Reportrar på Skärgårdsradion sitter in en sändningskur.

Skärgårdsradion sände från Nynäshamn.

Fredag och lördag 26-27 augusti fanns det mycket att se och uppleva i centrala Nynäshamn. Bland annat arrangerades mässan Bo-Leva-Etablera.

Här ser du bilder från Morgonsoffan där politiker, tjänstemän och företagare diskuterade näringslivsfrågor. Här finns bilder på arenan för rekrytering och jobbsökning - det så kallade Rekryteringstorget, Nynäshamns kommuns tält samt den som fick Topputmärkelsen.

Besökare tittar på informationen i Nynäshamns kommuns monter.

Nynäshamns kommun hade en egen monter på mässan.

Kommunens turistbyrföreståndare står framför ställ med tidningar.

Nynäshamns kommuns turistbyråföreståndare Nina Munters är på plats på mässan och skyltar med hela Nynäshamns nya visuella identitet.

Besökare flanerar på mässan.

Delar av mässan när den slog upp portarna i fredags.

Suvad Barucija tar emot blommor.

Topputmärkelsen, som går till en ledare i kommunen, gick i år till Suvad Barucija. Delar av juryns motivering var: ”Suvad Barucija har möjliggjord att ensamkommande ungdomar har fått tillfälle att träna och spela fotboll. Han har planerat och med sitt engagemang bidragit till att ungdomarna känt sig välkomna oavsett tidigare kunskap." Prisutdelare var Nynäshamns Postens Niklas Axelsson och Susanne Wiik, vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

David Ulmér står vid ett bord och väntar medan besökare skriver ned sitt förslag.

Kommunens utredare David Ulmér tog emot idéer om hur hamnområdet borde se ut.

Massor med människor i ett tält.

Många besökte Rekryteringstorget där Nynäshamns kommun, Företagarna och Arbetsförmedlingen skapat en arena för rekrytering och jobbsökning.

Text och foto: Åsa Ericsson

Sidan granskad 2017-06-22