2016-08-26

Tyck till om gästhamnen i helgen

Bege dig till gästhamnen om du har idéer om hamnområdet. I helgen finns representanter från Nynäshamns kommun på plats för att samla in synpunkter.

Kvinna och man pratar framför vepa utanför turistbyrån i Nynäshamn.

Har du idéer om hur gästhamnen och hamnområdet runt omkring borde se ut? Då ska du bege dig till Nynäshamns turistbyrå fredag och lördag den 26-27 augusti. Strax utanför finns kommunens utredare David Ulmér på plats för att samla in åsikter om hamnområdet från både nynäshamnare och gäster. Turistbyrån hittar du mitt emot gästhamnen.

Nytt förslag om hamnens utveckling

Nynäshamns kommun arbetar just nu med att ta fram ett nytt förslag för utvecklingen av hamnområdet. Synpunkterna blir en del av underlaget till förslaget.

Text: Lisa Olén

Sidan granskad 2016-08-26