2016-06-15

Bussar ersätter pendeltågen i sommar

Det går inga pendeltåg mellan Nynäshamn och Skogås i sommar. Stockholmståg, som ansvarar för pendeltågstrafiken i Stockholmsregionen, hänvisar till de bussar som ersätter tågen.

Följande gäller för avstängningarna:

• Den 27 juni till och med 7 augusti är Nynäsbanan avstängd på sträckan Nynäshamn – Västerhaninge. Trafikverket ska då bygga dubbelspår mellan Hemfosa och Tungelsta. Sträckan Tungelsta - Västerhaninge är klar sedan tidigare.
  • Den 4 juli till och med 7 augusti är även sträckan Västerhaninge – Skogås avstängd eftersom Trafikverket arbetar med nya pendeltågsstationen Vega mellan Handen och Skogås.

Ersättningstrafik

Bussar ersätter pendeltågen under avstängningarna. Tidtabell för ersättningstrafiken finns på Storstockholms lokaltrafiks (SL:s) webbplats. Länk till  sidan finns under rubriken Länkar.

Sidan granskad 2016-08-02