2016-06-09

Cykeltävlingen Velothon blir av även i år

Cykelloppet Velothon som går via Nynäshamn blir av även i år. På arrangörens webbplats kan du redan nu se vilka vägar som berörs av tävlingen den 11 september.

En lång rad med cyklister.

Från förra årets tävling. Foto: Ironman.

Bansträckningen är som förra året Stockholm – Nynäshamn – Stockholm. Under några timmar kommer vägar i kommunerna som tävlingen går genom att beröras. Under rubriken Länkar finns länk till arrangören Ironmans trafikinformation.

Arrangören är ansvarig för hela tävlingen, däribland hantering av trafik, funktionärer, och kommunikation. Nynäshamns kommun har dock nära kontakt med arrangören bland annat när det gäller trafikfrågor för att de ska ha goda förutsättningar att arrangera en så bra tävling som möjligt.

Om du har frågor om tävlingen kan du mejla till Velothon Stockholm. Se Kontakt.

Sidan granskad 2016-06-10