2016-01-29

Tyck till om kollektivtrafiken

Nu kan du svara på en enkät om hur du vill att kollektivtrafiken ska fungera. Det är Stockholms läns landsting (SLL) - som ansvarar för kollektivtrafiken i länet - som vill ha dina åsikter för att kunna utveckla kollektivtrafiken på rätt sätt.

Bild med frågor i enkäten.

Du svarar bland annat på vad som är viktigast för dig när du åker kollektivt, vilka förbättringar du vill se, hur helheten kan utvecklas för att göra din vardag enklare och vad som kan få dig att välja kollektivtrafiken ännu oftare.

Under rubriken Länkar ligger länk till enkäten. Sista svarsdag är 7 februari.

Bild med frågor i enkäten.

Ökad kollektivtrafik

Enkäten ingår i det så kallade Regionala trafikförsörjningsprogrammet där syftet är att öka kollektivtrafikens marknadsandel gentemot bilen.

Under rubriken Länkar ligger länk till enkäten. Där ligger även länk till mer information om undersökningen Trafikförsörjningsprogrammet.

Sidan granskad 2016-02-02