2015-12-14

Klart med ny rektor Vanstaskolan, Tallbackaskolan

Nu är det klart vem som blir Vanstaskolan och Tallbackaskolans nya rektor för förskoleklass till och med årskurs 3 (F-3), grundsärskola och gymnasiesärskola.

Gia Kamra-Falk Jensen, rektor för Förskoleklass-3 på Vanstaskolan

Från den 1 januari 2016 tillträder Gia Kamra-Falk Jensen tjänsten som ny rektor i Ösmo.

Ansvarig för skolenheterna

• Vanstaskolan F-3
  • Vansta grundsärskola 1-6
  • Tallbackaskolan F-3
  • Tallbacka gymnasiesärskola.

Gia har mångårig erfarenhet som ansvarig för Svenska för invandrare (SFI) och vuxenutbildning, bland annat en skola med 1500 elever. Hon har även arbetat med att ta fram metoder och arbetssätt för arbetsmarknadstjänster för nyanlända. I sina uppdrag har Gia arbetat med bland annat skolutveckling och kvalitetsarbete. Gia har två filosofie kandidater, bland annat i pedagogik och har även genomgått det statliga rektorsprogrammet.

- Jag har varit och träffat personalen vid några tillfällen och ser verkligen fram emot att få börja arbeta med denna varma, ansvarstagande, entusiastiska och kompetenta (skickliga) grupp. Mina erfarenheter av arbete med individualisering för måluppfyllelse, elever med annat modersmål samt brinnande intresse för skolutveckling ser jag framemot att få använda tillsammans med teamet så att vi kan fortsätta att möta högt ställda kvalitetskrav och samtidigt vara en attraktiv arbetsplats, säger Gia Kamra-Falk Jensen.

Text: Jeanette Eliasson

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.