2015-12-07

Informationssida om flyktingmottagandet

Tusentals personer ansöker om asyl varje vecka i Sverige just nu. Nynäshamns kommun, liksom många andra kommuner i landet, arbetar en hel del med flyktingmottagandet. Om du vill ha samlad information om flyktingmottagandet finns sidan nynashamn.se/flyktingar

På sidan nynashamn.se/flyktingar finns information om evakueringsplatserna som kommunen har erbjudit Migrationverket, "Frågor och svar" samt information om var du kan vända dig om du vill hjälpa till.

Hör görna av dig om du har förslag på ytterligare information som bör finnas på sidan. Kontakta då Nynäshamns kommuns presskommunikatör Åsa Ericsson via mejladressen asa.ericsson@nynashamn.se eller via telefonnumret 08-520 684 58.

Läs även nyheten: Klart med evakueringsplatser i Nynäshamn.

Sidan granskad 2015-12-14

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.