2015-11-24

Missa inte Nynäshamns julmarknad

Missa inte Nynäshamns julmarknad helgen 5-6 december. Marknaden besöks självklart av tomten – som kommer på wakeboard.

Tomte på wakeboard.

Nynäshamns julmarknad innehåller en rad aktiviteter. Förutom tomtebesöket blir det ponnyridning, luciakröning, utdelning av kulturstipendiet, körsång och marknad. Marknaden innehåller försäljning av hantverk, godis, blommor, smycken, med mera. Missa inte heller att besöka hamnbodarna och restaurangerna i Fiskehamnen.

Du kan ta dig till marknaden med ångbåt eller ångtåg. Även pendeltåget stannar precis vid marknaden i hamnen.

Det finns mängder med andra julmarknader i Nynäshamns kommun innan jul. Under rubriken Länkar finns länk till en sida med julmarknaderna i kommunen.

Sidan granskad 2016-05-03