2015-11-16

Nominera Årets kulturbefrämjare 2015

Du som bor i Nynäshamns kommun har nu chansen att nominera vem som ska vinna årets titel "Årets kulturbefrämjare". Lämna ditt förslag senast torsdag 31 december 2015.

I samband med Nynäshamns Näringslivskommitté arrangerar Nynäshamns kommuns kultur– och fritidsavdelning tävlingen ”Årets Kulturbefrämjare”

Priset kommer att delas ut i samband med den årligen återkommande företagarfesten ”En galen galakväll” som arrangeras i mars 2016.
2014 års pris gick till Sorundafestivalen.

De kan nomineras

Den nominerade kan vara verksam inom vilken kultur- eller konstform som helst, till exempel litteratur, musik, konst, dans, film, foto, konstverk eller annat jämförbart område inom kulturell verksamhet. Tävlingsjury är kultur- och fritidsnämndens beredningsgrupp.

Gör så här:

• Skriv namn, adress och telefon eller e-post på den person du vill nominera.
  • Ge en motivering till varför just din kandidat gjort sig förtjänst av utmärkelsen.
  • Skicka nomineringen till e-post: sune.hamrin@nynashamn.se
  • Eller per brev till: Nynäshamns kommun, Kultur– och fritidsavdelningen, 149 81 Nynäshamn. Märk kuvertet med " Årets kulturbefrämjare"

Lämna ditt förslag senast torsdag 31 december 2015.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2015-12-07
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08