2015-11-10

Bragegårdens aktivitetshus blir ”Lövet” och sedan ”Idun”

I samband med flytten till Lövlundsvägen byter Bragegårdens aktivitetshus namn till ”Lövet”. När verksamheten flyttar till Nynäshamns sjukhus blir det permanenta namnet istället ”Idun”.

Som Nynäshamns kommun tidigare skrivit om kommer Bragegårdens aktivitetshus tillfälligt flytta till Lövlundsvägen 5 i centrala Nynäshamn. I samband med flytten under november döps verksamheten om till ”Lövet”. Från och med den 23 november är besökarna välkomna till Lövet på Lövlundsvägen 5.

"Lövet" blir "Idun" om cirka ett år

Om cirka ett år flyttar Lövet till permanenta lokaler på Nynäshamns sjukhus och döper då om sig till ”Idun”.

Namnen ”Lövet ”och ”Idun” kommer från de adresser där verksamheten ligger, nämligen på Lövlundsvägen och Idunvägen.

Här kan du läsa mer om flytten.

Sidan granskad 2015-12-11