2015-10-29

Skapa något kopplat till människovärde

Med anledning av Förintelsens minnesdag inbjuds du att skapa ett verk som har med demokrati och människovärde att göra. Bidragen visas på en utställning i januari.

För att uppmärksamma Förintelsens minnesdag onsdag 27 januari inbjuds du att skapa ett verk som visas på en utställning från lördag 23 januari till och med torsdag 28 januari på Konstpoolen i Nynäshamn.

Valfri uttrycksform

Utrycksformerna kan exempelvis vara en skulptur, ett fotografi, måleri, en teckning, dikt, text, film, etcetera som lyfter fram möten mellan människor, kulturer och allas lika värde. Tanken med verken är att lyfta fram viktiga samhällsfrågor.

Inlämning av bidrag

Till och med onsdag 20 januari kan du lämna ditt bidrag till Maria Oscarsson Marle på Konstpoolen, Vikingavägen 39. Du kan även ringa Maria om du har några frågor: 08-711 77 88 eller mejla: maria.oscarsson@konstartera.se

Arrangör för Förintelsens minnesdag är Svenska kyrkan, Folkets hus, ABF, Konstpoolen, Radiokakan och Nynäshamns kommun.

Texten Visa att du bryr dig.

Sidan granskad 2015-11-06