2015-10-29

Brukare mannekängade på Rosengården

Under onsdagen stod modevisning på schemat på Rosengårdens äldreboende i Nynäshamn. Mannekängerna var inga mindre än åtta av boendets brukare som visade upp det senaste inom mode för andra boende på Rosengården.

– Vi ville göra något annorlunda och när en vikarie kom med förslaget blev jag överlycklig. Det blev som en riktig modevisning med massor av applåder och en fantastisk stämning, berättar Sahza Bella Dzabirov, tillförordnad enhetschef på Rosengården.

May Widholm.

May Widholm visar upp det senaste.

Modevisningen är en av många aktiviteter på Rosengårdens äldreboende i Nynäshamn. I år har de äldre bland annat ridit, varit på dagskryssning till Åland, tittat på kosläpp i Haninge, besökt Kungsträdgårdens blommande Körsbärsträd och åkt häst och vagn på Hästens dag som arrangerades på Rosengården. Nästa år är planen att de som vill ska åka på en utlandsresa.

Karin Klintberg.

Karin Klintberg bär fina kläder och matchande accessoarer.

Text: Marie Eriksson.

Sidan granskad 2015-11-04

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS