2015-10-19

Var med och påverka utvecklingen i Segersäng

Nu startar arbetet med att ta fram ett utvecklingsprogram för Segersäng. Vi vill att du ska vara med från början och dina idéer och synpunkter är värdefulla för oss.

Syftet med utvecklingsprogrammet är att utreda möjligheten att förtäta Segersäng och beskriva vilka förutsättningar och begränsningar det finns. Programmet kommer när det är klart att vara vägledande för kommande detaljplaner och visar hur området kan utvecklas på lång sikt.

Enkät om utvecklingen av Segersäng

Gå gärna in och svara på vår enkät om Program Segersäng:

Länk till enkätlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Möte om Program för Segersäng 10 november

Välkommen till ett första möte om Program för Segersäng tisdag 10 november klockan 19.00–20.30 i Segersängs förskola, Inägan 8 i Segersäng.

Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens ordförande Daniel Adborn samt tjänstemän från kommunens planenhet, VA-avdelning och strategisk utveckling finns på plats för att presentera och diskutera programmet, detaljplanearbetet, trafik- och VA-frågor. Företaget Småa berättar om Segersäng och Västra Segersäng. Du kommer även att kunna lämna skriftliga eller muntliga idéer på plats.

Hela inbjudan hittar du under Dokument.

Möte om Program för Segersäng 8 december

Ett andra möte om Program för Segersäng kommer att hållas tisdag 8 december klockan 19.00–20.30 i Segersängs förskola, Inägan 8 i Segersäng.

Program och inbjudan kommer att läggas ut på nynashamn.se/segersanglänk till annan webbplats inom kort.

Sidan granskad 2017-06-30
Sidansvarig: Anna Whitcombe