2015-10-16

Klart med ny chef för MSF

Nu är det klart vem som blir Nynäshamns kommuns nya chef för miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen (MSF).

Sara Eriksdotter Bjurström.

Ny högsta chef för förvaltningen blir Sara Eriksdotter Bjurström.

Sara arbetar i dag på Haninge kommun där hon började som planarkitekt år 2008. Efter det fick hon tjänsten som planchef och i dag arbetar hon som avdelningschef för plan- och bygglovsavdelningen. Innan det jobbade Sara med plan- och bygglovsfrågor på Danderyds kommun.

– Jag ser verkligen fram emot jobbet på Nynäshamns kommun. Det bästa blir att lära känna hela förvaltningen och alla verksamheter samt att jobba med utvecklingsfrågor på alla nivåer. Det ska bli roligt och intressant att tillsammans med medarbetare och politiker utveckla och förtydliga vårt uppdrag, säger Sara Eriksdotter Bjurström.

Sara börjar på Nynäshamns kommun i mitten av januari nästa år.

Tex: Åsa Ericsson

Sidan granskad 2015-10-21