2015-10-07

Öppet möte för volontärer inom äldreomsorgen

Nynäshamns kommun bjuder in till ett öppet möte för äldreomsorgens volontärer den 23 oktober på Rosengården. Även du som vill bli volontär är välkommen.

Över en kopp kaffe och något tilltugg går vi gemensamt igenom hur det är att vara volontär inom äldreomsorgen. Allt i syfte att göra uppdraget som volontär så inspirerande och givande som möjligt. Tanken är sedan att genomföra dessa träffar med viss regelbundenhet så att volontäruppdraget blir så attraktivt som möjligt i samtliga kommundelar.

– Jag önskar och hoppas att många fler vill börja verka som volontärer, säger Christer Dahl, nyanställd aktivitetskoordinator och som ordnar det öppna mötet.

Volontärer och du som vill bli volontär inom äldreomsorgen är varmt välkomna till Rosengården den 23 oktober klockan 10.00.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2015-10-23