2015-09-18

Gode män sökes

Södertörns överförmyndarnämnd söker Gode män och förvaltare. Nämnden söker framför allt dig som är intresserad av uppdrag för personer med bland annat psykiska sjukdomar och missbruksproblem.

Den som har svårt att sköta sina rättsliga eller ekonomiska intressen på grund av exempelvis sjukdom eller funktionsnedsättning behöver stöd av en God man eller förvaltare. Nu söker Södertörns överförmyndarnämnd Gode män och förvaltare som ska stötta personer med psykiska sjukdomar, neuropsykiatriska diagnoser, missbruk eller skulder.

Om du är intresserad av att bli God man eller förvaltare för någon som bor i Nynäshamn, Haninge, Tyresö, Botkyrka eller Huddinge, kontakta då Södertörns överförmyndarnämnd. Kontaktuppgifter finns i rutan Kontakt.

I rutan Länkar finns länk till mer information om uppdragen samt blankett för intresseanmälan.

Södertörns överförmyndarnämnd

Sedan år 2011 samordnar kommunerna Nynäshamn, Haninge, Botkyrka, Huddinge och Tyresö sina överförmyndarverksamheter. Södertörns överförmyndarnämnd ligger i Haninge kommunhus, Rudsjöterrassen 2 i Handen.

Sidan granskad 2015-12-11