2015-09-09

Fel kan förekomma på grund av förändringar av webben

Onsdagen den 9 september ändrades menyerna här på nynashamn.se. Det innebär att en hel del sidor har bytt webbaddress, som i sin tur leder till lite felaktigheter som nu rättas för fullt.

Felen som uppkommit är att det kan finnas länkar på vissa sidor som går till fel sidor. Det kan också vara problem att nå rätt sida via webbplatsens sökruta samt komma rätt via A-Ö listorna.

Just detta jobbar Nynäshamns kommuns webbredaktörer med för fullt med att rätta.

Bokmärken och favoriter

Har du gjort bokmärken till webbsidor på nynashamn.se kan du själv behöva byta ut dem till den nya webbadressen.

Söka via externa sökmotorer

Söker du via Google, Bing eller annan sökmotor så kan det tyvärr ta cirka två veckor innan dessa sökmotorer hittat rätt på nynashamn.se.

Nynäshamns kmomun ber om ursäkt om detta ställer till problem men vi hoppas samtidigt att den nya menystukturen, när den fungerar fullt ut inom kort, enklare ska leda dig rätt till det du söker.

Text: Annie Burman Skytt

Sidan granskad 2015-09-14
Sidansvarig: Annie Skytt

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.