2015-09-08

Enklare att hitta på nynashamn.se

På onsdag den 9 september påbörjas ett arbete med att göra om i menyerna här på nynashamn.se. Meningen är att det ska bli tydligare och enklare att hitta inne på webbplatsen. Under arbetets gång kommer vissa sidor att byta plats, vilket kan störa åtkomsten något just då.

Nynashamn.se har många sidor med information som alla syftar till att ge bästa service till alla besökare. Men Nynäshamns kommun har funnit att vissa sidor är svårare att hitta än andra. Det beror till stor del på att innehållsmenyerna är lite otydliga.

Detta kommer att rättas upp under onsdagen:

• Vissa menyer byter rubrik och andra kommer att läggas till.
  • Visst innehåll kommer att byta plats och kommer att hamna under annan eller ny rubrik.

Målet med förändringen är att menyerna bättre ska referera till innehållet. Förhoppningen är att du enklare ska hitta det du söker. Men det går naturligtvis bra att söka det du söker via sökrutan som du hittar högst upp till höger, eller under frågetecknet om du besöker nynashamn.se via mobiltelefonen.

Text: Annie Burman Skytt

Sidan granskad 2015-09-09