2015-09-07

Tyck till om buss 854

Nobina, som ansvarar för busstrafiken i Nynäshamns kommun, vill utveckla och förbättra stadsbuss 854. Nu vill de ha dina synpunkter och önskemål.

Foto: Nobina.

Sedan juni i år är det Nobina som kör bussarna i Nynäshamns kommun. En av linjerna är stadslinje 854 som trafikerar gatorna i Nynäshamn. För att fler ska välja att åka med bussen vill företaget veta hur du tycker att den kan bli mer attraktiv.

– Nobinas önskan att fler ska åka kollektivt går hand i hand med Nynäshamns kommun mål, så gå gärna in och lämna dina synpunkter och önskemål på företagets facebooksida, säger Nynäshamns kommuns trafikstrateg Sofia Eneborg.

Länk till facebooksidan där du kan lämna synpunkter finns under rubriken Länkar.

Sidan granskad 2015-09-16

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.