2015-09-01

Testa aktiviteter på Föreningens dag

Söndagen den 13 september samlas kommunens ideella föreningar i Svandammsparken i Nynäshamn för att visa upp sina verksamheter. Besökarna kan bland annat testa släktforskning, tennis, ridning och kampsport.

Foto: Sveriges Olympiska kommitté

Under dagen får du som besökare möjlighet att testa på mängder av aktiviteter samtidigt som föreningarna får chans att visa upp sina verksamheter och värva nya medlemmar. I år kommer 25 föreningar att delta.

Dag: söndag 13 september
Tid: klockan 10-15
Plats: Svandammsparken i Nynäshamn

Lämna bilen hemma

Under Föreningens dag kommer cykeltävlingen Velothon Stockholm att passera Nynäshamn. Under några timmar är det begränsad framkomlighet på vissa vägar bland annat i centrala Nynäshamn. Om du har möjlighet – lämna därför bilen hemma och promenera, cykla eller ta pendeltåget till Svandammsparken.

De tider som trafiken berörs är:

Motionsloppet: klockan 9.30-13.
Proffstävlingen: klockan 13.20-14.40.

Under länkar finns mer information om hur framkomligheten på vissa vägar i Nynäshamns kommun påverkas söndag 13 september.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2015-09-11

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.