2015-08-25

Liselott Vahermägi sakkunnig i seminarium om ensamkommande

Vid ett seminarium om den uppmärksammade rapporten om hur det går senare i livet för ensamkommande flyktingbarn var Liselott Vahermägi (S), barn och utbildningsnämndens ordförande i Nynäshamn,  med som sakkunnig. Se SVT Forums inspelning här.

Liselott Vahermägi och Katarina Munier från Socialstyrelsen.

Till vänster Katarina Munier, samordnare för sakområdet barn och unga vid Socialstyrelsen. Till höger Liselott Vahermägi (S), ordförande i barn- och utbildningsnämnden i Nynäshamn.

Det är två forskare vid Stockholms universitet som har gjort rapporten som har uppmärksammats stort i landets medier de senaste dagarna. Vid seminariet, som hölls måndag 24 augusti, var Liselott Vahermägi med som sakkunnig representant för Sveriges kommuner.

Sveriges televisions SVT Forum filmade hela seminariet. Länk till inspelningen finns under Länkar.

Arrangör för seminariet var Studieförbundet näringsliv och samhälle (SNS).

Sidan granskad 2015-08-25