2015-06-12

Nya lägenheter planeras i Nynäshamns centrum

Just nu pågår samråd kring detaljplanen för Postmästaren 2. Planen ska göra det möjligt att bygga 22 nya lägenheter på Floravägen i Nynäshamns centrum.

På Floravägen i Nynäshamns centrum planeras ett nytt bostadshus i 6 våningar med totalt 22 lägenheter. Bostadshuset är tänkt att byggas i det mellanrum som finns mellan huset i korsningen Floravägen/Centralgatan och tegelhuset vid Floragränd. Huset placeras ovanpå det befintliga garage som finns på platsen idag.

Planen ska stödja att arkitekturen i den tillkommande byggnaden anpassas för att passa in i stadsbilden tillsammans med omkringliggande byggnader.

Förslaget är ute på samråd 28 maj - 25 juni

Detaljplanen är ute på samråd under perioden 28 maj - 25 juni 2015. Under den tiden kan du lämna synpunkter på förslaget.

Sidan granskad 2016-05-03
Sidansvarig: Anna Whitcombe