2015-06-10

Läs senaste nytt från kommunen på Twitter

Nynäshamns kommun finns numera på Twitter. I Twitterflödet får du snabbt och enkelt tillgång till nyheter från Nynäshamns kommun.

Det Nynäshamns kommun lägger ut på Twitter är främst nyheter om kommunens verksamheter samt innehåll från pressmedelanden som har skickats ut av Nynäshamns kommun.

– Om du följer Nynäshamns kommun på Twitter får du snabbt de senaste nyheterna. Du scrollar enkelt igenom nyheterna i flödet och vill du läsa mer klickar du bara på den länk som ligger i anslutning till varje inlägg. Mycket smidigt, så följ gärna redan i dag, säger Nynäshamns kommuns kommunikationschef Erika Vikström Szulc.

Nynäshamns kommuns Twitterkonto är: @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan granskad 2015-06-24

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.