2015-06-05

Dra nytta av cykelloppet Velothon

I september är det historisk premiär av Velothon Stockholm – ett cykellopp för både världselit och motionärer med bansträckning genom Nynäshamn. För kommunens företagare och föreningar finns det stora möjligheter att dra nytta av arrangemanget som blir årligen återkommande.

Cykeltävlingen Velothon arrangeras på en rad platser runt om i världen och söndag den 13 september har turen kommit till Stockholm. Bansträckningen blir Stockholm – Centralgatan i Nynäshamn – Stockholm.

I maj hölls ett informationsmöte i Nynäshamn om hur föreningar och näringsliv i kommunen kan dra nytta av arrangemanget. Representanter från tävlingsarrangören Lagardére berättade bland annat om möjliga PR-aktiviteter tillsammans med dig som företagare, material som de kan erbjuda butiker, att de behöver en hel del funktionärer, med mera.

Om du missade mötet – under rubriken Länkar finns länk till en sammanfattning av mötet. På sidan finns även kontaktuppgifter till representanter på Lagardére.

Cyklister i tävlingen Velothon.

Foto: Lagardére.

Sidan granskad 2015-06-10