2015-05-29

Upphandling Södertörn har nu egen webbplats

Upphandlingsodertorn.se är webbadressen som numera gäller för allt om upphandling i kommunerna Nynäshamn och Haninge. På den nya webbplatsen finns all information samlad för dig som eventuellt vill lämna anbud och för dig som är beställare.

Upphandling Södertörn har nu fått en egen webbplats. Här samlas information för dig som vill lägga anbud på aktuella upphandlingar och för dig som gör inköp hos kommunerna Nynäshamn och Haninge.

Ett ställe för aktuellt om upphandlingar

Webbplatsen uppdateras löpande med aktuella nyheter och information. Direktlänkar till den nya webbplatsen finns på båda kommunernas webbplatser. Men lägg gärna webbadressen upphandlingsodertorn.se på minnet eller spara den som ett bokmärke i din webbläsare.

En bildskärm, en läsplatta och en mobil med upphandlingsnämnden webbplats

Fungerar i olika skärmstorlekar

Webbplatsen fungerar utmärkt i mobil och på läsplatta, då den  är följsamt byggd, alltså byggd i så kallat responsiv design. Det betyder att utseendet ändras beroende på vilken skärmstorlek du som besökare har. Besöker du webbplatsen via mobil visas innehållet överskådligt i den enheten, och innehållet är alltid densamma som på en dator.

Text: Annie Burman Skytt

Om Upphandling Södertörn

Kommunerna i Nynäshamn och Haninge bildade den första oktober 2012 en gemensam nämnd, Södertörns upphandlingsnämnd. Ordförande i nämnden är Raymond Svensson från Haninge, vice ordförande är Anna Ljungdell från Nynäshamn. Tjänstemännen ingår i Haninge kommuns organisation men har både Nynäshamns och Haninge kommun som uppdragsgivare.

Sidan granskad 2015-06-05
Sidansvarig: Annie Skytt