2015-05-11

Varning för fallande träd vid Nicksta och Lokmannavägen

Just nu pågår avverkning av träd vid Lokmannavägen och Nicksta. Respektera avspärrningarna då risken för att få fallande träd och grenar över sig är stor.

Trafikverket har påbörjat trädsäkringen av sträckan mellan Nynäsgård och Nynäshamns station. Trädsäkringen innebär att all skog 20 meter ut från varje sida om järnvägen avverkas för att skydda kontaktledningar och minska risken för tågolyckor, trafikstörningar och skador på järnvägen.

Respektera avspärrningar

Lokmannavägen samt gång- och cykelvägen vid Nicksta spärras periodvis av för att skydda gående och cyklister. Trafikverket och Nynäshamns kommun vädjar till allmänheten att respektera dessa avspärrningar då risken att få fallande träd och grenar över sig är stor.

Läs tidigare nyhet om trädfällningen här.

Text: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2015-05-18