2015-05-11

Anna Ljungdell sjukskriven

Kommunstyrelsens ordförande Anna Ljungdell är sjukskriven fram till midsommar. Kommunalrådet Daniel Adborn tar över som ordförande under tiden.

Kommunstyrelsens ordförande Anna Ljungdell (S) är sjukskriven fram till midsommar. Kommunstyrelsens vice ordförande Daniel Adborn (FP) tar över som ordförande under sjukskrivningen. Enda arbetsuppgiften Anna kommer att vara delaktig i under perioden är budgetberedningen för 2016.

– Anna har jobbat mycket under långt tid och behöver helt enkelt återhämta sig för att få ny energi. Att vara politiker innebär ofta väldigt mycket arbete och är man inte observant kan det lätt bli för mycket. Vi hoppas att alla respekterar Annas sjukskrivning så att hon i lugn och ro kan återhämta sig, säger Daniel
Adborn (FP).

Sidan granskad 2015-05-18