2015-04-30

Tyck till om kommunens verksamheter

Många nynäshamnare har fått en medborgarundersökning hem i brevlådan. Nynäshamns kommun vill gärna att du svarar på frågorna som handlar om kommunens verksamheter, kommunen som en plats att bo och leva på och inflytandet i kommunen.

Totalt 1 200 slumpvis utvalda personer mellan 18 och 84 år har fått Medborgarundersökningen hem i brevlådan. Du kan antingen fylla i enkäten som kom hem till dig eller besvara frågorna på internet. Tillsammans med undersökningen finns adress till webbsidan samt inloggningsuppgifter.

Svaren är viktiga bland annat för att Nynäshamns kommun ska kunna prioritera frågor och verksamheter som kommuninvånarna anser är viktiga.

Det är Statistiska centralbyrån (SCB) som genomför undersökningen på uppdrag av Nynäshamns kommun.

Sidan granskad 2015-05-08