2015-04-22

Tävling om projektering och bygge av förskola

En ny förskola för 120 barn med fokus på framtidens förskolemiljö ska byggas i centrala Nynäshamn. Nu arrangerar Nynäshamns kommun en tävling där vinnaren får uppdraget att bland annat bygga den nya förskolan.

Nynäshamns kommun arrangerar i samarbete med Sveriges Arkitekter en tävling där vinnaren får uppdraget att både projektera och uppföra den nya förskolan.

Tävlingen inleds med en kvalificering  där fyra projektteam väljs ut. Teamen tävlar sedan mot varandra och därefter utser en jury ett vinnande team.

Tider:

På grund av resursbrist har förfrågningsunderlaget till projekttävlingen försenats.

• Förfrågningsunderlag för kvalificeringstävlingen läggs ut på www.e-avrop.comlänk till annan webbplats.
  • Anbudstiden för kvalificeringstävlingen är 8 veckor.

Vi återkommer med tider för när förfrågningsunderlaget läggs ut på e-avrop och för projekttävlingen.

Text: Annica Dehlin
Foto startsidan: Scandinav bildbyrå