2015-04-22

Nytt Kontaktcenter ger dig snabbare svar

Nynäshamns kommun öppnar ett kontaktcenter under hösten. Det nya kontaktcentret innebär att det blir enklare för dig som invånare att komma i kontakt med kommunen och få dina ärenden avklarade.

I Kontaktcenter ska medborgare få information och vägledning, kunna ställa frågor om sina ärenden och även få beslut i enklare ärenden. Från start ska åtta kommunvägledare med kunskap om kommunens alla verksamheter arbete i Kontaktcenter.

Snabb hjälp med sina ärenden

– Syftet med Kontaktcenter är att göra det enklare för medborgare att komma i kontakt med kommunen och att få sina ärenden avklarade snabbt och med bra kvalitet. Vi räknar med att lösa större delen av medborgarnas frågor direkt eller i annat fall förmedla kontakt med rätt funktion, säger projektledare Eva Gustavsson.

Så kontaktas Kontaktcenter

Du kommer att kunna få personlig service i Kontaktcenter via telefon, e-post, besök eller brev. Tanken är även att öka möjligheten till självservice via nynashamn.se och dialog via sociala medier som Facebook.

Förslaget är att Kontaktcenter ska ligga i kommunhuset.

Foto startsidan: Scandinav bildbyrå

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.