2015-04-13

Tyck till om kulturplanen

Kom och påverka hur du tycker att kulturen ska utvecklas i kommunen. Under april hålls möten där du som invånare är välkommen att tycka till om den nya kulturplanen som Nynäshamns kommun tar fram.

Nynäshamns kommun arbetar med att ta fram en ny kulturplan. Tanken med planen är att utveckla kulturen inom områden som är viktiga för kommuninvånare och att genom att lyfta fram kulturen öka kommunens attraktionskraft som plats att bo, verka och leva i.

Framtagandet av kulturplanen innehåller bland annat kartläggningar av kulturen i kommunen i dag, djupintervjuer – och medborgardialoger. Några av dialogerna är de möten som hålls i april och där invånare som är intresserad av kulturlivets utveckling är välkomna att delta.

Tid och plats för mötena

20 april: Torö bygdegård klockan 19-20.30.
22 april: Folkets hus i Nynäshamn klockan 19-20.30.
23 april: Sorunda bygdegård i Sorunda klockan 19-20.30.
27 april: Ösmo plantshop i Ösmo klockan 19-20.30.

Kommunfullmäktige beräknas fatta beslut om kulturplanen under första kvartalet år 2016.

Om du har frågor och synpunkter, kontakta projektledare Lina Pennlert eller kommunantikvarie Maria Landin. Kontaktuppgifter finns i kontaktrutan.

Sidan granskad 2016-04-18