2015-04-01

Möjlighet att använda växthuset

Nynäshamns kommun erbjuder föreningar, organisationer och företag att använda det gula växthuset i centrala Nynäshamn för tillfälliga aktiviteter. Kontakta kommunens översiktsplanerare för mer information.

Västhuset.

Under Earth Hour-veckan hade Nynäshamns kommun information i växthuset.

Tanken med det gula växthuset i centrum är att det ska bidra till att skapa en levande stadskärna.

– Tillfälliga aktiviteter i växthuset bidrar till det. Alla har inte alltid egna lokaler som de kan vara i. Nu gör vi det möjligt för föreningar, organisationer och företag att visa upp sig, säger Nynäshamns kommuns översiktsplanerare Heli Rosendahl.

Tidigare har en blomsteraffär använt växthuset och den 2 april visade en grupp volontärer upp textilhantverk i växthuset. Nynäshamns kommun har använt växthuset bland annat för att informera om kommunens klimatarbete och aktiviteter i samband med Earth Hour. Invånarna har även kunnat ta del av och diskutera förslaget till ny fördjupad översiktsplan för Nynäshamns stad i växthuset.

Är du intresserad av att använda växthuset? I kontaktrutan finns kontaktuppgifter till Heli Rosendahl.

Sidan granskad 2016-04-18